Sektor distribucije papirne galanterije

prilika za preuzimanje
poslovanja

Zašto je preuzimanje ovog biznisa dobra poslovna prilika?

  • Dugo godina na tržištu
  • Odlična reputacija branda
  • Visoka profitabilnost
  • Prilika za rast poslovanja posebno na stranim tržištima

Keybord notebook

Premium bilježnice vrhunske izvedbe od najkvalitetnijih materijala.

Raspoložive u tvrdim i mekim koricama, te u više izvedbi knjižnog bloka.

Bez obzira na format, svi proizvodi iz Keyboard kolekcije dostupni su s tvrdom i mekanom koricom. Posebno odabrani materijali u kombinaciji s pomno odabranim tehnikama dorade stvaraju WOW efekt svaki puta kada započinjete pisanje.

Keyboard exercise book

Novitet na policama profesionalnih knjižara

Premium školska bilježnica vrhunske izvedbe u raznim formatima i bojama za svaki životni stil.

Raspoloživa u izvedbi sa tvrdim ili mekim koricama, s gumicom u boji korica ili bez gumice. Knjižni blok je otisnut na 80 g/m2 papiru, s linijama ili kockama.

Brendiranje Keyboard

Neograničene mogućnosti brendiranja

Inspirirajte se atraktivnom Keyboard bilježnicom i aplicirajte vaše korporativne oznake i promotivne poruke. Ukrasite je Inox pločicom, odaberite boju gumice za zatvaranje i kombinirajte razne tehnike tiska.

Keyboard će ostaviti trajan podsjetnik na vaš brend i naglasiti njegove vrijednosti.

PROGRAM ŠKOLSKIH I LUKSUZNIH BILJEŽNICA S PORUKOM

prodaje se kao transakcija poslovne cjeline

Predstavljamo vam priliku za preuzimanje poslovanja u sektoru distribucije papirne galanterije s proizvodnjom iz usluge. Nudi se preuzimanje visokoprofitabilnog poslovanja što uključuje zalihe, dobavljače i kupce te kompletni know-how bez pravnog subjekta.

Tvrtka je u preko 15 godina poslovanja stekla zavidnu reputaciju unutar industrije, posebno u niši proizvoda visoke kvalitete. Vlasnik je pred umirovljenjem, poslovanje prodaje jer nije u mogućnosti razvijati potencijal asortimana, koji je velik posebno za strana tržišta.

Prilika za akviziciju sa ogromnim potencijalom diljem Europe!

Od svog osnutka 2005. godine, strast i ponos Mediaforma je proizvodnja bilježnica izvanredne kvalitete i dizajna korištenjem svoje opsežne tehnološke stručnosti kao i inovativan pristup u odabiru materijala i oblika. Kao posljedica toga, Mediaform je davno stekao prepoznatljivost na domaćem tržištu, čak i u usporedbi s najpriznatijim međunarodnim brendovima.

U digitalnom svijetu koji nas sve više okružuje, dali je rukopis zastario? Ova bilježnica premium kvalitete svojom porukom i jednostavnim minimalističkim dizajnom tvrdi drugačije “HANDWRITING BEATS KEYBOARD”. Kroz tu inspirativnu poruku slavi umjetnost rukopisa, kao jedan od bezvremenskih unikatnih načina kroz koji se kao ljudi možemo izraziti.

Javite nam se za više informacija!

Vodimo Vas kroz čitav proces pregovora do završne transakcije. Nudimo savjetovanje u post prodajnom razdoblju.

Zatražite dodatne informacije!

ili ispunite formular

.